Profilul

Companiei

ATP Group since 1995

ATP Group este un partener de încredere al transportatorilor, din 1995 activând în domeniul auto ca furnizor de produse şi apoi servicii pentru profesioniștii din lumea transporturilor. În prezent, ATP Group se poziționează ca integrator de soluții de mobilitate pentru persoane și mărfuri.  În cadrul Grupului, ATP Trucks se lansează în 2019, ca și producător de autovehicule rutiere și transport persoane, cu capital intregral românesc.

Proiectele de dezvoltare continuă ale ATP Group au condus firesc spre înscrierea în portofoliul său a produselor inovative, pretabile pentru piața auto a viitorului. Azi, ATP Group poate contribui la creșterea producției auto la nivel național; oferă soluții de mobilitate adaptate orașelor din România și nu numai.

De ce ATP Bus?

Upgrade for a better city.

Experiența ATP Group, deschiderea spre inovație și dezvoltare, o foarte bună înțelegere a fenomenului de globalizare cu toate beneficiile, oportunitățile dar și provocările acestuia, nu în ultimul rând nevoia de sustenabilitate pentru produsele viitorului: toate acestea au condus spre apariția ATP Bus ca soluție alternativă în procesul de modernizare a transportului public urban.

Autobuzul electric este un produs competitiv, adaptabil cerințelor locale de transport urban.

Se remarcă:

1. Configurație optimă:

– autonomie de 200 km ce poate fi extinsă până la 360 km

– capacitate de până la 95 de locuri

2. Costuri reduse de mentenanță

3. Furnizori consacrați pentru componentele de bază

4. Omologare Europeană