Confort

PASAGERI

Când ai confortul asigurat, călătoria devine o plăcere.

Podeaua Joasă

Cât mai simplu și mai ușor, ai urcat și ai coborât dintr-un pas, fără efort.

Înalt

Înălțimea interioară este  confortabilă și pentru pasagerii înalți, ce călătoresc în picioare.

Fără obstacole

Trapa pentru acces cărucioare copii sau pentru pasagerii cu mobilitate redusă, în scaune cu rotile,  mărește gradul de accesibilitate al autobuzului. La interior se regăsește spațiul ce răspunde nevoilor persoanelor cu deficiențe de mobilitate.

Accesibil

Sistemul de susținere și sprijin la îndemână pentru pasagerii ce călătoresc în picioare este asigurat,  din față până în spate, prin bările de susținere din inox, prevăzute cu protecții cu inserții antialunecare dar și pentru confort termic.

Confortabil

Scaunele pentru pasageri sunt foarte comode iar tapiseria ergonomică le face plăcute indiferent de sezon.

Conectivitate

WI-Fi si USB cu 2 porturi fixat în zona fiecărui set de scaune sunt facilități moderne pe care ATP Bus le furnizează pasagerilor săi.

Monitor

Zilnic suntem atât de obișnuiți cu recepționarea continuă a informațiilor încât foarte puțin probabil ca acestea să lipsească în călătoria cu ATP Bus! Autobuzul este dotat cu un monitor astfel încât poate răspunde nevoii de informare pentru călătorii săi.

Climatizare

Instalația de climatizare de pe plafon este utilizată suplimentar ca sursă de căldură, în perioada anotimpului rece. Chiar și la temperaturi extrem de joase de până la – 10 grade Celsius, climatizarea este eficient realizată.

Iluminare interioară

Sistemul de iluminare interioară are încorporate LED-uri ce acoperă întreg plafonul, din față până în spate. Iluminarea apare și în butoanele de avertizare atunci când lumina naturală dispare. Spațiul interior iluminat artificial este plăcut iar călătorii se simt în siguranță întrucât este corect realizat, pe toată suprafața autobuzului.